U bent hier

Na de succesvolle editie van 2015 plannen we dit jaar opnieuw een E-tapas tocht op 16 april 2016

  • Start: Stipt om 18.00 op het eerste adres

De formule blijft dezelfde. Iedereen gaat 2 maal op bezoek en ontvangt eenmaal gasten (4 of max 6) waarvoor je een kleine tapa en drank voorziet.
De locaties en het gezelschap blijven een verrassing tot het laatste moment.

INSCHRIJVEN IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK

! Inschrijven VOOR 12 april zodat we de etappes kunnen plannen.

Voor wie er vorig jaar niet bij was hierbij een beetje meer uitleg:

We creëren een hele keten/tocht van heerlijke tapas doorheen Hofstade. Finaal komen we dan allemaal samen op een centraal punt in Hofstade waar KWB het dessert en een glaasje zal voorzien zodat er nog lang nagekaart kan worden.

  • 'E-tapas' is een samensmelting van etappes en tapas: tijdens een aantal etappes houden we halt bij enkele stopplaatsen, waar je van een eenvoudige tapa kan genieten.
  • Iedere deelnemend koppel (tussen haakjes, het begrip ‘koppel’ interpreteren we vrij ruim...) maakt zelf een tapa en ontvangt enkele gasten. Je zal op de avond dus verschillende etappes in je buurt bezoeken en op elke tussenstop een hapje en een drankje als verrassing aangeboden krijgen.
  • De deelnemers krijgen een omslag waarop vermeld staat dat ze die pas om 17 uur mogen openen. Dan pas weten ze bij welk gastkoppel ze om 18 uur verwacht worden. Daar krijgen ze, samen met nog twee andere koppels tapas aangeboden. Na 40 minuten geeft het gastkoppel de omslagen voor de volgende etappe. Je krijgt dan 20 minuten de tijd om naar het volgende adres te fietsen. Het leuke is dat je daar met andere koppels aan tafel zal zitten dan bij de eerste etappe.
  • Elk deelnemend koppel komt in de loop van de avond ook bij hun eigen huis en geeft dan aan de twee of drie bezoekende koppels hun, op voorhand bereide, tapas (natuurlijk met een begeleidend drankje).
  • We maken vooraf geen afspraken over de tapa of menu. Iedereen is vrij en alles mag. Het is zeker geen master chef of kookwedstrijd.

Hoofddoel: een gezellige avond en een aantal mensen uit Hofstade beter leren kennen bij een hapje.

Het verrassingselement maakt deze activiteit tot een gezellig en spannend geheel!

INSCHRIJVEN IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK

 

Datum: 
zaterdag, 16 april 2016